Нові продукти від компанії Avista

Компанія «Далі» є ексклюзивним дистриб’ютором на території України концерну AVISTA OIL AG (Німеччина, місто Дольберген).

Це високотехнологічне, нафтопереробне підприємство протягом багатьох років виробляло мастильні матеріали під торговими марками Pennasol і Motor Gold.
Продукція концерну AVISTA OIL AG заслужено користується популярністю в багатьох країнах світу.
У 2019 концерном AVISTA OIL AG був випущений новий продукт під торговою маркою AVISTA.

Маріо Маджіч керівник маркетингової служби AVISTA OIL Deutschland GmbH зазначив:
«ТМ« AVISTA »полегшує вибір правильного мастильного матеріалу для клієнта: їм завжди надається першокласний продукт за розумною ціною – технологія, вдосконалена і оптимізована для відповідної мети. ТМ «AVISTA» зроблено в Німеччині. Ринок мастильних матеріалів змінюється. Технічні розробки засновані на вимогах наших клієнтів, на які ми відповідаємо при розробці і продажу продукції. Таким чином, ми постійно підтримуємо високий стандарт якості. Нашою метою є задоволення потреб наших клієнтів щодо ідеального балансу високої якості, розумної ціни і обслуговування на основі партнерства найкращим чином. »

Стильний і практичний дизайн оновленої продукції концерну AVISTA OIL AG був створений провідними європейськими дизайнерами.
Сьогодні концерн AVISTA пропонує своїм клієнтам повний асортимент продукції для автомобільного, вантажного, пасажирського та комерційного транспорту, сільськогосподарської техніки та промислового обладнання, вражаючи різноманітністю технічних і експлуатаційних характеристик і відповідаючи найжорсткіших умов експлуатації.

Рівні якості в портфоліо AVISTA.

• EVO PRIME – остання інноваційна розробка преміум-класу, що максимально відповідає найсуворішим вимогам професіоналів.
• SOURCE – оптимальна комбінація ціни і якості: ідеальний вибір на користь хорошого якісного мастильного матеріалу.
• EVO – прекрасне поєднання якості, надійності і розумної ціни, здатне задовольнити будь-якого вимогливого професіонала;

Продукти AVISTA – це ідеальний варіант для клієнтів всіх категорій: якісні мастильні матеріали за прийнятною ціною.